Hotel Waddenweelde
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
Tel: +31 (0)595 - 528 558
E-mail: info@waddenweelde.nl
Website: www.waddenweelde.nl
Recensies
Danielle Bergman
Heerlijk weekend gehad bij dit Hotel. Leuke wandeltochten en heerlijke wellnesss.

Je moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen plaatsen.
Hotel Waddenweelde

Welkom bij Hotel Waddenweelde Pieterburen

Wadlopen, Pieterpad en zeehonden hotel Pieterburen

Hier bruist de Waddenzee en het vakantiegevoel. Op het uiterste puntje van Nederland, gelegen naast Zeehondencrèche Pieterburen, vind je het gezellige hotel Waddenweelde. Het Waddenweelde hotel is het startpunt van Wadlopen Pieterburen en het Pieterpad.

Hotel Waddenweelde beschikt over 38 ruime hotelkamers, een à la carte restaurant, een bruincafé, pizzeria-grill restaurant, badhuis met zwembad en sauna, twee vakantiewoningen, grote speeltuin met skelterbaan, wadloopwinkel en een ijssalon. Kinderen springen een gat in de lucht in de speeltuin van maar liefst 2500m2 met skelterbaan en biljart-midgetgolfbaan, en als ouders kan je heerlijk genieten op ons grote zonneterras. Voor een volledige ontspanning kan je naast een duik in het zwembad nemen, genieten in de sauna, er ook voor kiezen om een lekkere massage bij te boeken.

De entree van de Zeehondencrèche is naast het Waddenweelde hotel. Je kan de zeehonden vanuit je hotelkamer horen. Kijk bij het voeren zo vaak je wilt en leer alles over deze mooie dieren, tijdens je verblijf kan je namelijk onbeperkt de zeehondencrèche bezoeken. Kaartjes voor de zeehondencrèche koop je tegen een gereduceerd tarief in de receptie van hotel Waddenweelde op Hoofdstraat 84. Bovendien komt 100% van de kaartverkoop rechtstreeks ten goede aan de Zeehondencrèche.

Hotel Waddenweelde beschikt over een à la carte restaurant met ruime terrassen, een bruincafé, een pizzeria-grill restaurant en een ijssalon. Onze menukaarten bieden een perfecte balans tussen een gevarieerde keuze en een vriendelijke prijsstelling. Gourmetten met het hele gezin behoort ook tot de mogelijkheden.

Het Waddenweelde hotel is het officiële startpunt van Wadlopen Pieterburen. Er worden dagelijks wadlooptochten voor alle leeftijden georganiseerd die je in de receptie kunt boeken. Wadloopschoenen of laarzen kan je huren in onze wadloopwinkel.

Naast het wadlopen is hotel Waddenweelde het officiële beginpunt van de bekendste wandelroute van Nederland, het Pieterpad. Je kan in de receptie oorkondes, een startstempel en de eerste etappe route beschrijving krijgen. Pieterburen, beleef het eiland gevoel op het vaste land!


Faciliteiten Hotel Waddenweelde

38 kamers
Parkeergelegenheid is gratis
3 Restaurants
Bar
Kindvriendelijk
Speeltuin
Biljartmidgetgolfbaan
Skelterbaan
Zwembad
Sauna
Wireless Internet (WiFi) Gratis
Huisdieren toegestaan
Welkomstdrankje met nootjes
5 vergaderruimtes tot 100 pers. max
Fietsverhuur, ook E-bikes op aanvraag
Oplaadpunt E-bikes
Wadloopwinkel
Kapsalon
Streekproductenwinke
Afstand tot Groningen 40 autominuten
Afstand tot Lauwersoog 30 autominuten
Vakantiehuis Tot 10 pers.
Vakantiehuis Tot 14 pers.


Voorzieningen
  • Fietsverhuur
  • Rolstoel vriendelijk
  • Airco
  • Pool/ Biljart
  • Huisdieren toegestaan
  • Kinderbedje aanwezig
©2018 Alaminuut.com | Algemene voorwaarden | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | Privacy | Contact | KvK: 67556639 BTW/VAT/TVA: NL177385790B02