Over alaminuut.com

Alaminuut.com is een onlineplatform dat accommodaties en gasten samenbrengt. Het platform is in 2016 opgericht door Dennis Wijnands. Bij het boeken van accommodaties voor een weekend of weekje weg miste hij iets, namelijk een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke boekingswebsite die een totaalbeleving creëert en persoonlijk aanspreekt. Zo ontstond alaminuut.com.


Totaalbeleving door inzet vlogs


Alaminuut.com werkt samen met vloggers die inspirerende en realistische vlogs maken. Foto’s van accommodaties en een omgeving laten vaak een te ideale situatie zien. Door middel van de vlogs zie je als gast hoe een accommodatie er daadwerkelijk uitziet en wat er in de omgeving te doen is.


De vlogs worden gemaakt door vloggers van alaminuut.com. Zie hier enkele voorbeelden op ons YouTube-kanaal. Als (toekomstige) gast word je meegenomen in het verhaal van de accommodatie. Zo krijg je direct zin om te boeken!


Ook voor aanbieders van accommodaties is de inzet van vlogs een pluspunt: er komt een vlogger langs die uitgebreid het ‘hoe en waarom’ kan vertellen van jouw accommodatie. Wat maakt jouw accommodatie en omgeving uniek? Je kunt er ook voor kiezen om een bepaald thema onder de aandacht te laten brengen in de vlogs of om je te richten op een specifieke doelgroep.


Kracht van sociale media


Alaminuut.com gelooft in de kracht van sociale media. Onze sociale mediakanalen worden dan ook intensief ingezet voor het delen van vlogs, informatie en inspiratie. Accommodaties worden hierdoor uitgebreid aan het licht gebracht bij toekomstige gasten. Zo wordt een groot bereik gerealiseerd en een brede doelgroep aangesproken.

©2018 Alaminuut.com | Algemene voorwaarden | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | Privacy | Contact | KvK: 67556639 BTW/VAT/TVA: NL177385790B02